Winterzon, schaduwspel en fisheye lens.

P1300086.JPG

Advertenties

12 reacties op ‘Winterzon, schaduwspel en fisheye lens.

 1. …een foto in tegenlicht geeft altijd iets extra aan het beeld,het goede opnamestandpunt met deze lens maakt een aangenaam geheel om naar te kijken. Het wat minder benadrukken van de schaduwen zou het geheel ten goede komen…denk ik, Erwin…groetjes van rené.

  Like

 2. nog vergeten 🙂
  RE: er was voldoende licht in het kasteel, geen statief of flash gebruikt, er hingen, buiten de lusters, ook nog felle lampen met draden net onder de plafonds. Dit zorgde er wel voor dat het soms moeilijk was om het interieur goed te kunnen fotograferen.
  grtjs

  Like

 3. hé waarom verwijder je nu mijn commentaar? Ik vind er niks aan punt uit.
  Voor dit onderwerp is die fish eye lens helemaal niet geschikt en het is bedrog…mijn mening….

  Like

 4. dan is het om een of andere reden niet geplaatst, want dit is iets dat helemaal niet tot mijn selectief geheugen behoort. Weet heel zeker dat ik op deze post gereageerd had. Ben mss wel niet gaan checken of het er inderdaad opstond, dat weet ik inderdaad niet meer ,of kan ik althans niet met zekerheid zeggen.

  Like

 5. Ja, er zit altijd een vertraging op bij het plaatsen van reacties, merk ik zelf al een hele tijd. Zelden wordt er dan geen code gevraagd en toch gepost ,grillen van het systeem.

  Like

Reacties zijn gesloten.