Eerste posting na ongeval, Skywatch Friday.

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om opnieuw te posten, gisteren voor het eerst op het filosofische blog en nu hier. Ik wou gisteren al posten maar ik had geen benul meer hoe ik met Photoshop werkte voor het ongeval, ik heb me even blind gestaard op het programma, maar ik kon niet meer achterhalen wat ik al maanden automatisch deed. Dus heb ik gekozen voor de HDR software en een lucht voor skywatch. Die software lijk ik wel nog te beheersen …. ik ben dus een stukje fotografische kennis kwijtgeraakt, samen met wat geheugen … Ik ben wl blijven fotograferen, maar met een ander doel dan ze te posten, namelijk als referentiemateriaal voor een aantal tekeningen en schilderijen, vermits tv en pc uitgesloten waren was ik ‘gedoemd’ om te lezen en te tekenen … ik heb wel een aantal malen alle advies in de wind geslagen, wat ik meer doe … maar dat ligt allicht aan mijn karakter. Het eerste dat ik me herinner is een discussie met de radioloog over een mogelijke fractuur van de dens axis (C2) (=draaier van de tweede nekwervel) alsook de optie van een subarachnoïdale bloeding, voor dat laatste was ik erg beducht. Ik weet wel zeker dat ik een erg lastige patiënt moet zijn, maar dat was ook mijn voornemen, moest ik eens in een ziekenhuis belanden … Nu ja, het leven is al kort en het kan dan nog eens een verkorte versie worden, zonder enig toedoen van mijnentwege …. Ik ga nu maar verder lezen in de nieuwe van Umberto Eco … of was het Nietzsche’s bio ?? 

Skywatch Friday

skywatch.jpg

Advertenties

5 reacties op ‘Eerste posting na ongeval, Skywatch Friday.

 1. Ik wist van niets, Erwin ! Het gebeurt wel meer dat bloggers een tijdje afhaken. Hopelijk herstel je heel goed, en zien we je regelmatig terug !
  All the best, en een dikke knuffel !
  Lie(f)s.

  Like

 2. Eindelijk nog eens iets te horen van u man! Een ongeval gehad zo te horen, verzorg je maar een beetje en hopelijk ben je vlug terug de oude!
  groetjes

  Like

 3. dat zag er dus even niet goed uit bij jou, maar goed dat je er weer bent, inderdaad niet fijn om in het ziekenhuis te liggen

  Like

 4. aha, er is dus nog leven in de brouwerij 🙂 Welkom terug in ’t foto blog wereldje. Zo te zien aan je uitleg heb je toch wel een redelijk serieus ongeval achter de rug. ‘k hoop dat alles op zijn plooi valt en je terug mee kan draaien. Om eerlijk te zijn: ‘k heb je soms magistrale uitleg over’ de dingetjes rondom ons’ wel gemist. Dus, welkom terug !

  Like

 5. Ah daarom dat je hier n tijdje niet meer was… Fijn dat t je terug wat beter gaat en welcome back in blogland (is hier nog steeds hetzelfde hoor) . Verzorg je maar ! Groetje,

  Like

Reacties zijn gesloten.