De gevallen stier

Ik was aan het wandelen omdat mijn auto in de garage stond en ik vond het echt niet de moeite dat iemand mij aan de garage kwam ophalen.  Dus ging ik even op fotowandeling.  Er was zo wel het één en ander te zien op de fruithoflaan te Berchem een straat waar ik als kind lang gewoond heb. Maar in één van de zijstraten zag ik deze omgevallen stier liggen, zo een beetje het symbool voor de spaanse en europese economie vandaag de dag.  Wat me altijd opvalt is hoe erg de mensen daar mee bezig zijn. Nu geef ik toe dat ik van crisis nooit veel gevoeld heb en daar altijd geld aan verdien, voor mij niets liever dan een stevige beurscrisis. Als de beurs stijgt dan zie je me meestal niet echt, maar als ze daalt dan voel ik me echt een bear, voor wie dat verstaat, ik zie de bulls graag op hun smoel vallen … vandaar de foto. 

Nu ik ben niet echt blijven lachen, want ik heb een kapitaal geïnvesteerd in mijn autodeur.  Vanaf dag één is er iets met die deur, de wagen is al binnen geweest in diverse garages van BMW, maar blijkbaar wordt daar steeds iets opgelapt.  Heb je een BMW en is het zo een prutsbekleding die mijn dag verknalt. Nu als puntje bij paaltje komt, is de auto af, ga ik hem halen en wat gebeurt er dan ?  De raam VALT naar beneden … is de garagist een moertje vergeten, drukt hij op de knop en de raam ligt er haast compleet uit.  Kon ik nog eens twee uur wachten in de garage tot haast 21.00u.  Het verhaal is niet gedaan beste lezer …  de volgende dag moet ik naar een warenhuis, ik ben mijn goederen aan het inladen en … knalt er een dame tegen mijn …. DEUR !!! Dus kan ik opnieuw naar de garage … als iemand dan vraagt waarom ik agressief ben … grrrrrrrrrrr.

Nu ja, de bulls liggen op hun bakkes, smoel, gezicht, tronie … deze is eveneens met roodfilter genomen met hoge densiteit. 

de gevallen stier.jpg


Advertenties

8 reacties op ‘De gevallen stier

 1. …minder ergerend, en zeker zo stevig…uiteindelijk Erwin krijgt alles zijn plaats, vroeg of laat maar het zal zo zijn…jij merkt dat alles wel op…groetjes van rené

  Like

 2. Het lijkt wel of er duiveltjes aan het werk zijn die willen zeggen dat je beter per fiets kan gaan ;-), alhoewel beter toch een materiële deur dan dat je zelf omver gereden zou zijn.
  Jij hebt de laatste tijd wel met wat tegenslagen te kampen lijkt me zo, hup naar betere tijden.
  grtjs

  Like

 3. Oeps… Commentaar blijft hangen, Erwin… Misschien gesponderd door BMW !
  Nee, serieus, Erwin… echt brute pech !
  Lie(f)s.

  Like

 4. ja humeur zeker niet laten vergallen door zo’n pokkeding als een stomme autodeur, onderdeel van een hoop ijzer dat je van punt 1 naar punt B brengt. Dat onding is het niet waard 🙂

  Like

Reacties zijn gesloten.