Verstopt …

3 Beelden met telkens een verlegen object een beetje verstopt, maar geen raadsels, nee, zover ga ik niet… Een tijdje weg nij skynet blogs en ook op Fickr.com.  Ik was begonnen met een “dual-opstart systeem” op mijn pc met windows en Ubuntu (Linux). In enkele minuten had ik dat klaar en begon ik met Ubuntu te werken, wat geen probleem is, maar ga er van uit dat het ontdekken van een nieuw OS erg interessant is en ook het command systeem, waar mee je de pc kan programmeren om ingewikkelde taken te gaan laten uitvoeren. Nu is het zo dat ik met Ubuntu niet kan photoshoppen, wel de Gimp, maar die staat niet afgesteld zoals op mijn windows versie, door de sterke fascinatie met Ubuntu ben ik dus niet meer op de windows versie geweest en geen foto’s op de pc gezet.  Daar komt nog bij dat twee camera’s op vakantie zijn gegaan, ik heb ze vergeten en ik kan dus niet aan dat materiaal aan … Wenkbrauw ophalen… De PC van mijn neef kwam gisteren aan uit Duitsland, na reparatie, de post of beter Bpost heeft hem blijkbaar laten vallen, de ganse pc hangt uit elkaar … Ik zal maar geen kristal gaan bestellen via de post … Onbeslist

 

 

 

Bild 027.jpg


Bild 035.jpg

 

Bild 047.jpg


 

 

 

 

 

Advertenties

6 reacties op ‘Verstopt …

 1. drie scherpe foto’s maar de tweede is iets minder verstopt en minder leuk dit in de natuur te zien, tenzij het er neergelegd is voor de foto uiteraard.
  Is de pc nog herstelbaar?Lijkt zich wel te herhalen die kapotte pc’s. Maar ja waarom ga je er zo ver mee voor reparatie?
  vakantie blijkbaar definitief voorbij, lijkt me
  lieve grtjs

  Like

 2. dat waren blijkbaar veel dingetjes die tegenvielen ….
  Mijn oog blijft stilstaan bij die tweede foto ….
  en je reactie op mijn oogjes, op het loslaten.. loslaten , iedere ouder maakt het mee. Je begint er feitelijk vanaf de geboorte, en met kleintje beetjes wordt het steeds meer en meer loslaten.
  Alleen onze oudste gaat een jaar in Spanje wonen, wil daar werk zoeken ….. en dat maakt het loslaten net ietsjes moeilijker

  Like

Reacties zijn gesloten.