Antwerpse Rook in B&W

Ja, de laatste barbecue-dag van de zomer leverde enkele interessante beelden op en commentaren van buurtbewoners.  85% van de ondervraagde buurtbewoners vinden de barbecue een overlast en de meeste mensen zeggen daar graag bij dat de barbecue niet echt bedoeld is voor de buurt maar voor grote groepen allochtonen die de buurt overspoelen. Geruchten gaan ook de ronde dat de barbecue niet eens bedoeld was voor het Brilschanspark maar voor Borgerhout, maar daar vreesde men voor OVERLAST … <zoals alles in Antwerpen ontspoort de zaak en laat men de boel op zijn beloop.  Dat doet me denken aan een syndicus-bedrijf uit het Antwerpse, nml Lamy, die laten de te beheren gebouwen ook letterlijk aan hun lot over, het Antwerpse gemeentebestuur heeft duidelijk een voorbeeldfunctie !

BRUG 2 B&w.jpg

 

BRUG IN TEGENLICHT.jpg

Advertenties

6 reacties op ‘Antwerpse Rook in B&W

 1. Hé Erwin dit zijn foto’s van vorig jaar zeker, want met zo’n slechte zomer zullen ze dit jaar toch niet veel last gehad hebben van die barbecue-mensen.
  Trouwens hoe frequent gebeurt dit op 7 dagen in de week? 1 dag per week – 1 dag per 14d. Als ik je foto’s dan zo zie blaast de rook richting ring en niet richting huizen….:-)

  Like

 2. is al die rook afkomstig van een bbq ?
  een mega grote bbq dan…
  Maar desondanks heb je er mooie foto’s van,
  eerlijk gezegd: ‘k dacht dat het mist was…

  Like

 3. Nee, van de laatste dagen van augustus 2011. Het was eigenlijk vochtig weer en dat gaf het effect met de rook, maar er wordt vaak geen houtskool gebruikt en dat geeft extra rook en stank. Nee, de rook ging recht in de straat loodrecht op het park. Iedereen hield de vensters de ganse dag dicht en er was rook tot na 23.00u

  Like

 4. Nee, het is een bbq x3, maar die dag waren er ook illegale bbq’s …. die zijn verboden door het politiereglement, maar wie kijkt daar nog naar ?

  Like

 5. mij leek het alsof het lichtinval zich al spelend tussen de bomen voortbewoog, maar het is dus wel echt de rook van de bbq.
  Het levert wel mooie foto’s op met een speciaal effect

  Like

Reacties zijn gesloten.