We like to thank the city of Antwerp … Dank U stad voor het geschenk …

De plaatselijke bewoners wensen de stad te bedanken voor het mooie vergiftigde geschenk van de plaatselijke barbecue … nog nimmer hebben de mensen zo eendachtig van gedachten kunnen wisselen, mensen praten met elkaar, wat een prachtig spectakel dit al moge zijn … dit is het resultaat van enkele uurtjes pret door de overgedisciplineerde nieuwe antwerpenaars die we mochten ontvangen, men deed zelf de moeite om de gesloten brug terug te openen om hen toe te laten ons allen te vergasten op dit enige mooie stilleven een ware Morandi waardig of zelfs één die dichter bij ons stond een Pieter Claesz, een meester uit de gouden eeuw der nederlanden. Voor dit zullen we zelfs hun  pesterijen en vandalisme door de vingers zien. (Let vooral op de LEGE vuilbak(ken))… (ps ik heb deze foto’s en link ook doorgezonden naar het stadsbestuur, eens kijken of er enige reactie komt … )

 

Bild 091.jpg

 

Bild 092.jpg

 

Bild 094.jpg

 

Bild 095.jpg

 

Bild 098.jpg

 

Bild 099.jpg

 

Bild 100.jpg

 

Bild 102.jpg


Advertenties

9 reacties op ‘We like to thank the city of Antwerp … Dank U stad voor het geschenk …

 1. dit is dan wel behoorlijk wat ergernis waard, als ze het gebruiken moeten ze het ook proper achterlaten. Hoe onhhygiënisch voor een volgende die dat ding wil gebruiken.
  Stel een soort van plaatselijke milieuinspecteurs aan die controle uitoefenen op dergelijke feestgelegenheden en die dreigen met boetes of boetes opleggen, bij elke overtreding van sluikstorten .
  Je kan deze foto’s bijvoorbeeld ook daar aan die barbecue hangen met de vraag.
  “Wenst u na dergelijke onhygiënische misbruiken nog gebruik te maken van dit toestel?” “Denk ook eens aan de ander na U” “Smakelijk” “Laat het u smaken….ratten,muizen en ander ongedierte”. Hier hoort een tekinkske van Canary Pete bij met de ratten en muizen die zitten te smullen en strontjes laten vallen 🙂
  Zou dat geen motivatie kunnen zijn om ze met allerhande desinfecterende middelen te werken, alvorens hier nog gebuik van te maken. Ik wil hier in ieder geval geen stukje vlees van.
  lieve groetjes en vergeet niet af en toe te glimlachen 🙂

  Like

 2. …in andere vormen heeft dit altijd bestaan…wanneer dit veranderd? wie weet…je kan nog altijd in boogjes lopen…véél goede moed Erwin, groetjes van rené

  Like

 3. Al eens de mensen van de vuilnisdienst gevolgd, na een kermisdag bijvoorbeeld, of een wekelijkse markt ?, een dagje Gentse feesten… ik vind dat het daar op je foto’s nog redelijk proper is.
  Als ludiek protest, kan je met wat vrienden het hele boeltje opruimen en de vuilzakken aan het gemeentehuis afleveren…
  btw, soms schijnt de zon al eens… al opgemerkt ? 🙂
  Groetjes, Dirk

  Like

 4. Beste
  Ik ben al een paar jaar aan het ijveren om die publieke bbq daar weg te krijgen tevergeefs tot hiertoe.
  Is het mogelijk om je e-mail adres te verkrijgen? Zodoende ik een aantal zaken kan doorsturen. Of misschien enige hulp van u d.m.v.feedback te krijgen?
  Mvg
  Duke

  Like

Reacties zijn gesloten.