At Rest, ter plaatse rust …

Vanuit de vierde verdieping van het ziekenhuis had ik een mooi zicht op de omgeving, deze fluo straatkeerder stond daar rustig een sigaretje te roken alvorens zijn taak verder te zetten, ik kon het niet laten om een plaatje te schieten en in HDRi te verwerken met een boordje (vignette). Ziekenhuizen hebben door de band mooie uitzichten, maar het is de eerste maal dat ik mijn fototoestel binnen heb genomen, merkwaardig,  het is een gevoel van géne denk ik, maar een kleine pocket zat in mijn jaszak en ik dacht, waarom niet ? Een vriend van mij heeft zo een fotoreeks in de palliatieve afdeling gemaakt, maar dat is niets voor mij, gevoelens primeren dan te veel. Met dat laatste wil ik eigenlijk zeggen dat ik té veel meevoel en dat ik het een schending van vertrouwen vind, … nu ja, ieder zijn wereld.

at rest.jpg


Advertenties

5 reacties op ‘At Rest, ter plaatse rust …

  1. volledig akkoord met je gedachtengang, een palliatieve omgeving moeten we eerbiedigen, respect & eerbied voor een mensenleven is meer waard dan wat kunstige(?) plaatjes.
    Wat me “tegenstaat” bij je ‘model’ is dat hij desondanks het vuile werk toch aan het roken is… of misschien wil je dat juist tonen ?
    Je kan deze foto uit verschillende denkpistes benaderen, vind ik tof

    Like

Reacties zijn gesloten.