Blogproblemen …

Ik ben al een tijdje non-actief in de blogosfeer en dat is vooral te wijten aan het tijdens een grote update van Ubuntu naar een nieuwere LTS (lange termijn editie) mijn computer plots zonder stroom kwam te zitten door werken in de straat achter de hoek.  Daar hadden ze in drie maanden al acht maal de straat opengebroken en terug dicht gemaakt, maar firma 1 beschadigde leidingen van firma 2 en 3 en die op hun beurt … die van de andere, enz … 

Om een lang verhaal kort te houden … ik ben op deze pc mijn toegangscodes kwijt, mails, paswoorden, enz … kortom één groot probleem, want de back-up was gemaakt, zonder die toegangscodes van websites, enz … komt er  nog bij dat skynet een automatische login heeft en die speelt me parten op diverse pc’s.  Mijn nieuw tablet (PC) is er nog en die maakt surfen naar bepaalde sites zoals die van skynet een kwelling, trouwens gebruik ik dat ding alleen voor e-books en kleinere zaken.  Gisteren stond ik op het punt om alle blogs te deleten, alsook de websites, maar ik … kon niet in het systeem geraken. (een deel van de pc heeft een encryptie-partitie en is dus versleuteld door een ingewikkeld systeem van paswoorden, die zijn ook weg ….) (staat wel op mijn werk-pc).

Ik ga een tijdje stoppen met bloggen en websites te onderhouden en daarom is deze foto van de “schande van Berchem” passend … de voetgangersbrug die oud en nieuw Berchem verbindt, zou moeten opgeknapt worden in 2011, maar het stadsbestuur had of a) geen geld of b) ruzie met de aannemer en heeft zo een gevaarlijke brug gecreëerd met valkuilen, verzakkingen, lekken, betonrot, …. ik had een hele fotoreportage over deze brug gemaakt, maar ik weet niet wanneer ik deze kan posten. 

bw, monochroom, Berchem, brug, Lumix Z50, Leica Elmarit

Advertenties

2 reacties op ‘Blogproblemen …

  1. problemen met pc’s en zeker met paswoorden, toegangscode’s kunnen heel vervelend zijn. Ik hoop dat je een oplossing vindt voor al deze problemen. Met een tablet surfen op internet… dat is echt geen doen. Daar heb je gelijk in.
    Ik hoop dat je hier weldra terug bent, je fotografie boeit me wel

    Like

Reacties zijn gesloten.