BBQ-plus in Brilschans.

Wie had gedacht dat de toestand zou verbeteren in het Brilschanspark te Antwerpen komt bedrogen uit, de meeste omwonenden hadden gehoopt dat de situatie van de BBQ zou gaan verbeteren met een nieuw stadsbestuur, maar niets is minder waar. 

Eerst leek er meer toezicht te zijn op het park, maar dat is maar slechts schijn.  Het optreden van bepaalde ambtenaren en politiemensen is eerder gericht tegen de eigen bevolking dan tegen de wantoestanden, daar blijft men liever ver vandaan, en als ze aanwezig zijn laten ze zowat alles toe dat verboden is volgens het reglement. 

Van het schandaal met de voetgangersbrug over de BBQ tot het zgn wandelpad, mag men zeggen dat alle beleid of beter het gebrek daaraan mislukt is over de ganse lijn.  De voetgangersbrug is eigenlijk het grootste schandaal dat al jaren aansleept, maar daarover later meer. 

Een voorbeeld van het steeds verder gaan is te zien op deze foto, daar waar alle verkeer in het park verboden is op fietsers en voetgangers na, zie je dan deze toestanden, maar ja argumenteert men, de arme man in de straat moet ook van zijn BBQ kunnen genieten, gelet op deze voertuigen die daar illegaal staan op het voetpad anex fietspad …. zijn de Antwerpse marginalen slecht bij kas. Verder maak ik er geen woorden aan vuil, want wat baat het allemaal ?  Laat Zulte Waregem de brug sponsoren en Oostende de BBQ en alles komt in orde … 

Barbecue plus.jpg

Advertenties