Bar Brilschans editie 2 uitgeregend …

Het is de tweede van vijf evenementen die het stad in het Brilschanspark laat doorgaan. De eerste editie werd enigzins ontsierd door verkeerde communicatie met de buurtbewoners, met andere woorden: de schrijvers van de brief (districtsverantwoordelijken) schreven a en de uitvoerders deden b. 

Het ging voornamelijk over het parkeerverbod dat veel verder ging dan aangekondigd in de brief, dat werd vandaag enigszins rechtgezet. 

De editie van vandaag is serieus in het water gevallen, door enkele gerichte buien boven het park, waarbij het gros van het publiek het maar liet afweten. 

Het is natuurlijk moeilijk om nog iets te plannen voor het stadsbestuur/district met instemming van de buurtbewoners. Het débacle met de barbecue staat ieder nog diep in het achterhoofd gegrift.(waarom achterhoofd ? —> visuele cortex, maar olfactorisch was het ook niet mis).

Hier een foto toen de zon nog scheen en de meisjes druk in de weer waren met allerlei attributen die zulke evenementen een succes zouden moeten maken, ware het niet dat de zon daar best bij is en de regen best afwezig blijft. (Afgapan 100, Silver-Gelatine toning, LeicaVarioElmarit at 300 mm)(iso 100)

At work before the party.JPG

Advertenties

2 reacties op ‘Bar Brilschans editie 2 uitgeregend …

  1. de vooruitzichten beloven alvast terug zonnig te worden, als het waar blijkt te zijn uiteraard. Jonge mensen laten zich meestal niet echt afschrikken van een beetje regen, kijk maar naar het succes van verschillende festivals.

    Like

  2. Echt pech gehad dus. Met Hannibal (Zomer van Antwerpen) was het op het nippertje. Steeds een kwestie van geluk. Foto’s maken veel goed.
    Beste groeten,
    Joris

    Like

Reacties zijn gesloten.